Kinderdagverblijf 't Koetshuisje in Arnhem

'Kwaliteit door kleinschaligheid'

Ons team


Founders van ’t Koetshuisje
Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker en directeur van het BKK (Bureau Directeur Kwaliteit Kinderopvang). Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis, dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist.  

Ons team

Kim Kroekenstoel

Kim Kroekenstoel

Vestigingsmanager

Onze ervaren vestigingsmanager Kim Kroekenstoel heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (28 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en stage gelopen op Curaçao.

Linda Overbeek

Linda Overbeek

Assistent Leidinggevende

Linda is als pedagogisch medewerkster na het behalen van haar diploma’s vanaf 2011 werkzaam in de kinderopvang. Linda is 30 jaar en woont in Velp.

Mayke Welten

Mayke Welten

Pedagogisch Medewerkster

Mayke is als pedagogisch medewerkster na het behalen van haar diploma’s vanaf 2013 werkzaam in de kinderopvang. Mayke is 28 jaar en woont in Didam.

Sebrenne van Hienen

Sebrenne van Hienen

Pedagogisch Medewerkster

Sebrenne is als pedagogisch medewerkster na het behalen van haar diploma’s vanaf 2009 werkzaam in de kinderopvang. Sebrenne is 31 jaar en woont in Duiven.

Lisanne Wemer

Lisanne Wemer

Pedagogisch Medewerkster

Lisanne is als pedagogisch medewerkster na het behalen van haar diploma’s vanaf 2012 werkzaam geweest als kleuterjuf en sinds 2018 werkzaam in de kinderopvang. Lisanne is 31 jaar en woont in Arnhem.

Mervenur Turk

Mervenur Turk

Pedagogisch Medewerkster

Merve is onze vaste inval pedagogisch medewerkster. Merve is 21 jaar en woont in Arnhem.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!