't Koetshuisje 

'Het gevoel van thuis'

Kinderdagverblijf 't Koetshuisje, het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf ’t Koetshuisje is gevestigd in een fraai gerestaureerd monumentaal pand naast een schitterend park in Arnhem-Noord. Dit zeer kleinschalige kinderdagverblijf biedt slechts plaats voor maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar met een vast team medewerkers.

Momenteel zijn er wachtlijsten dus het is zaak om je tijdig aan te melden.

Weet je wat 't Koetshuisje wil....

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met ver trouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet 't Koetshuisje op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij 't Koetshuisje schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team 't Koetshuisje


Gastenboek

Ellen Verhoeven
31-05-18 23:44:20
Onze dochter Nore bezoekt sinds begin januari ‘t Koetshuisje en heeft het daar enorm naar haar zin. Ik werk zelf in de kinderopvang en weet mede daardoor hoe lastig het soms is om kwalitatief goede opvang voor je kind(eren) te vinden. Toen wij van ‘t Koetshuisje hoorden waren we eigenlijk meteen enthousiast, vooral de kleinschaligheid sprak ons erg aan. Ons goede gevoel werd na de eerste keer dat Nore het dagverblijf bezocht al meteen bevestigd. We kregen in de app mooie foto’s te zien van een vrolijke dochter en hoorden van de lieve pedagogisch medewerkers alleen maar leuke verhalen. En het allerbelangrijkste, aan het eind van de dag ging er een blij meisje mee naar huis. Niets is fijner dan dat :).
Remco G
17-05-18 14:16:49
Wij hebben de open dag bezocht en waren direct laaiend enthousiast. Wat een moderne en hippe opvang!
Vooral de huiselijke sfeer en de benadering door het personeel is ons bijgebleven! Wij hadden onze kinderen hier graag willen onderbrengen, echter is voor ons de afstand een probleem. Wonen helaas niet in Arnhem.
Sanne Goossens
17-05-18 12:47:56
Een prachtige, kleinschalige opvang op een mooie locatie (in Arnhem maar toch ook dichtbij de natuur). Door deze kleinschaligheid en tegelijkertijd huiselijke sfeer voelen kinderen zich meteen op hun gemak. Complimenten!

Voor alle kinderen: veel speel- en ontwikkelplezier!
Tonen: 5  10